RealtimeBoard

RealtimeBoard – це сервіс в форматі нескінченної дошки для спільної роботи. Програму можна використовувати замість паперових стікерів, підключаючи до робочого простору співробітників і клієнтів. Платформа оптимізує командну роботу, дозволяючи проводити оперативні мозкові штурми і брати участь в процесі з будь-якої точки світу.

Система підійде як для індивідуального використання, так і для командної роботи в організації. RealtimeBoard створений для малого і великого бізнесу, фрілансерів, відділів продажів і студентів. Дошки можна розміщувати на своєму сайті або в Facebook, що сподобається блогерам.

На маркерні дошки можна створювати прототипи і схеми, а також додавати безліч стікерів різних кольорів. Платформа дозволяє завантажувати файли, документи і картинки з комп’ютера або з Google.Діск. На початкових етапах проектування і планування допоможе зорієнтуватися бібліотека шаблонів, а відеодзвінки, коментарі та чат дадуть можливість завжди залишатися на зв’язку з командою. На будь-якому етапі роботи з дошки можна зробити презентацію в повноекранному режимі і зберегти її в PDF для відправки. На дошки можна запрошувати сторонніх учасників, обмежуючи права перегляду і редагування, а самі простору зберігати в форматі картинки. Кожен агент може створювати необмежену кількість проектів з інструментами дизайн-мислення для наочності процесів. Система надає звіти про активність учасників, а пріоритетна підтримка і виділений менеджер для навчання допоможуть управляти підпискою і створювати індивідуальні шаблони.

Ключові особливості:
підключення SSO
експорт дощок
Текстовий, голосовий і відеочат
Бібліотека шаблонів, таблиць і діаграм
Безкоштовний тариф до 3 користувачів

Leave a Comment