LearningApps

LearningApps онлайновий сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Їх можна використовувати в роботі з інтерактивною дошкою, або як індивідуальні вправи для учнів.

Рис.1 Зовнішній вигляд веб-сайту

На сайті доступна велика база завдань, розроблених учителями з різних країн для усіх предметів шкільної програми. Кожен із ресурсів можна використати на своєму уроці, змінити під власні потреби, розробити схожий чи зовсім інший навчальний модуль.

Конструктор інтерактивних завдань LearningApps передбачений для підтримки навчальних процесів із підтримкою інтерактивних модулів (завдань). При цьому створювати інтерактивні модулі за готовим шаблоном можуть як вчителі, так і учні.

Основна ідея інтерактивних завдань, які можуть бути створені завдяки даному сервісу, заключається в тому, що учні можуть дізнатися і перевірити свої знання в ігровій формі, що дозволяє сформувати їм інтерес до конкретної навчальної дисципліни.

Веб-сайт містить галерею загальнодоступних інтерактивних завдань, створених ресурсами користувачів. Всі представлені в сервісі вправи розподілені по навчальних предметах, що набагато полегшує потрібного завдання.

Для створення та збереження власних завдань на сайті необхідно зареєструватися. Після реєстрації з”являються доступні шаблони, які допомагають створити інтерактивне завдання.

Крім того, можна створити аккаунти для своїх учнів і використовувати свої ресурси для перевірки їх знань прямо на цьому веб-сайті.

Недоліків у даному інтернет-ресурсі практично немає. Крім того, що ви можете працювати з ним тільки в режимі онлайн.


Leave a Comment