Досліди професора Гофмана по уявній дії на рослини

Нижче читачеві пропонується переклад німецької статті “Die Tomaten des Professor Hoffmann. Experimente zur Kommunikation mit Pflanzen” (Помідори професора Гофмана. Експерименти по комунікації з рослинами) авторів Dagny Kerner і професора Imre Kerner, опублікованою в журналі “GralsWelt” в 1997 році.

У даній статті розповідається про досліди по ментальному впливу людини на рослини, в ході яких доводиться дієва сила людської думки, яка є не що інше як концентрірованная психічна енергія.

Нижче описувані експерименти проведені повністю в руслі рекомендацій Вчителі Живої Етики, надруковані в книзі “Агні Йога” в параграфі 387: ” Серед дослідів з психічною енергією є досить доступні і корисні. <.> Особливо повчальні для досвіду рослини. Звичайно, цей досвід займе декілька місяців, але для організації психічної енергії він дасть краще свідчення.
Візьміть декілька рослин одного вигляду і приблизно одного часу. Порода залежить від смаку. Помістіть їх в одному приміщенні і спостерігайте особисто за ними, не надаючи переваги. Після двох місяців розділіть рослини на три групи і поставте їх в окремі приміщення. До першої групи відноситеся байдуже, до другої посилайте кращу волю і до третьої пошліть волю знищення.
<.> Три рази в день достатнього – при заході, опівдні і вранці. <.> Так можна продовжувати, не тільки випробовуючи рослини, але ставлячи собі ритмічні дії.
<.> Так можна підсилити виділення психічної енергії.
” Нижче читач дізнається, яких результатів добилися німецькі бюргери на ниві дослідів з уявною (психічною) енергією, описаному в даному параграфі, не дивлячись на те, що вони ніколи його не читали.

Помідори професора Гофмана
Експерименти по комунікації з рослинами

Студійна телекамера обернулася у бік репортера, якому несподівано довелося перепитати свого співбесідника: “Чи не хочете ви сказати, що людський настрій, наприклад, дружня поведінка, може вплинути на зростання рослин”.
Це питання зовсім не входило в сценарій телеінтерв’ю з професором Манфредом Гофманом (Manfred Hofmann), фахівцем в області сільськогосподарських технологій, але в ході бесіди професор раптом несподівано сказав: “Я можу собі уявити, що рослини можуть реагувати на людський настрій.
Але щоб перевірити це припущення необхідно провести коректний з наукової точки зору експеримент”. – Це була година народження, з одного боку, до цих пір небаченого і наймасовішого досвіду по комунікація з рослинами, а з іншого боку, одній з найпопулярніших телепрограм западно-германского Телеканалу (Westdeutsche Rundfunk – WDR).

Коли в наступній телепередачі телеглядачам пропонувалося взяти участь в експерименті, в ході якого повинно було бути встановлено, чи в змозі учасники досліду вплинути на зростання рослин шляхом любовного до них відношення, то телефони телередакції розжарилися до червона.

Матеріал сайту: http://www.roerich.donetsk.ua

Leave a Comment