Padlet

Padlet – це універсальна онлайн-дошка (онлайн-стіна) з інтуїтивним інтерфейсом, яку нескладно опанувати та легко застосовувати в навчальному процесі. Вона може бути використана для проектної роботи, пірінгової взаємодії, індивідуальних завдань чи як інструмент збору інформації від всіх учасників процесу в одному місці.

Для реєстрації на сайті padlet.com можна використати електронну пошту або наявний акаунт Google чи Microsoft.

? ?µ?????????°?????? ?? Padlet

Для створення нової дошки скористайтеся кнопкою «СТВОРИТИ PADLET». Для приєднання до створеної дошки використайте кнопку «ПРИЄДНАТИСЬ ДО ПАДЛЕТ» (необхідне посилання на дошку, до якої Ви хочете долучитись). Кнопка «ГАЛЕРЕЯ» дозволяє переглянути готові дошки, які можуть слугувати натхненням для вашої власної.

Padlet ?????»???????° ???????????????°

При створенні дошки Padlet пропонуються різноманітні типи розміщення матеріалів (пусті дошки). В процесі роботи з дошкою тип розміщення матеріалів можна змінити за допомогою опції “Змінити формат” (у додатковому меню 

Padlet додаткове меню

у верхньому правому кутку дошки).

Також Padlet має готові шаблони, які допоможуть легко організувати інформацію у потрібному вигляді.

Додавати дописи на стіну можна за допомогою кнопки 

Padlet кнопка плюс

 у нижньому правому кутку дошки або подвійним кліком лівої кнопки миші у будь-якому місці дошки.

Додаткові параметри дозволяють копіювати дошку («Ремейк»), запрошувати інших учасників до співпраці, поширювати, експортувати та роздруковувати дошку, змінювати її тип розміщення матеріалів, очищувати від дописів та видаляти.


Надихаючих Вам дошок!

Leave a Comment