DRAW CHAT

БЕЗКОШТОВНА відеоконференції з інтерактивною дошкою.

Іноді для дистанційного навчання звичайного чату, будь-якого сервісу для онлайн конференції або популярного Skype може не вистачити. Draw Chat – безкоштовний сервіс, який дозволяє будь-якому користувачеві створювати відеочат з інструментами інтерактивної дошки, вставкою документа PDF, зображення або карти. Щоб використовувати Draw Chat, вам просто потрібно відвідати сайт і натиснути «Нова дошка».

Реєстрація не потрібна. Після запуску дошки у вас буде можливість включити доступ до веб-камері і мікрофону.

Ви можете підключити учнів до своєї відеоконференції, відправивши їм посилання, призначене для вашої дошки.

Причому сервіс допускає режим редагування іншим учасником відеочату.Він дозволяє також малювати або набирати текст на загальній дошці. Завантаживши PDF-файл або зображення, ви можете коментувати їх онлайн. Інший варіант використання зображень – це малювання або написи прямо на зображенні або карті.

Привабливим в даному сервісі є можливість підготувати заздалегідь візуальний сценарій заняття. У самій програмі це називається «етюдом».Як згадувалося, Draw Chat може бути хорошим сервісом для вчителів, що використовують режим дистанційного навчання. Звичайно, попередньо учня необхідно ознайомити з інструментами сервісу. Хоча, впевнена, це не викличе великих труднощів.

Сервіс був би корисний і для онлайн обговорення учнями спільної презентації або редагування майбутнього проекту.


Leave a Comment